fbpx

Produse de organizare și arhivare pentru birou – redescoperă-ți spațiul de lucru

În timp ce unele studii au arătat că un birou aglomerat este un semn de creativitate și nu afectează productivitatea, trebuie să recunoaștem că munca poate fi destul de dificilă atunci când nu ai notele informative pe care le-ai pregătit cu o zi înainte sau când cauți un stilou în teancul acela de hârtie, mai ales când ai ceva urgent de notat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Un birou bine organizat nu înseamnă neapărat să ții totul în ordine alfabetică sau să planifici fiecare centimetru al spațiului de lucru, ci depinde de modul în care îți personalizezi organizarea biroului pentru a fi mai productiv și nimic altceva să nu te împiedice să-ți duci la bun sfârșit task-urile.

Cum îți menții biroul curat și ordonat?

Dacă vrei să ai un birou curat și ordonat, trebuie doar să vizitezi magazinul online PROMSTORE și să cumperi articole de papetărie și rechizite de birou cu adevărat utile pentru o bună organizare și chiar poate să urmezi câteva reguli și obiceiuri în acest sens. Un birou organizat presupune să ai întotdeauna un loc pentru fiecare articol și să îl pui la loc după utilizare.

Un alt lucru important despre un birou îngrijit și ordonat are de-a face cu însăși achiziționarea accesoriilor de birou. Gândește-te dacă ai într-adevăr nevoie de anumite lucruri înainte de a le cumpăra, astfel încât acestea să nu ocupe spațiul de pe birou fără a aduce folos real. Nu toate acele produse de organizare pentru birou din comerț sunt cu adevărat utile, așa că cel mai bine este să cântărești fiecare achiziție, ceea ce îți va economisi spațiu și resurse financiare.

Modul în care este organizat biroul tău determină ziua ta de lucru. Cu cât este mai curat, cu atât poți lucra mai repede. Cu un organizator de birou potrivit, vei avea întotdeauna la îndemână ceea de ce ai nevoie, vei ști exact unde ai pus anumite documente, nu vei pierde timpul căutându-le și nu vei fi distras de grămezile de foi de pe birou.

Ce articole nu ar trebui să lipsească de pe birou?

Echipează-ți biroul cu spații de depozitare – suporturi pentru hârtie, rafturi, mape și tăvi pentru organizare. Acestea sunt doar câteva dintre obiectele must have pe care le poți utiliza. O agendă este, de asemenea, absolut necesară pentru a nota ce trebuie făcut într-o anumită zi și pentru a organiza lucrurile. Notele post-it (foile de notițe adezive) sunt și ele, grozave pentru a-ți aminti detaliile pe care este posibil să le fi ratat. Biroul trebuie amenajat cu diverse accesorii și articole de papetărie și birotică, astfel încât să se regăsească pe el doar lucrurile pe care le folosești zi de zi și să ai la îndemână toate cele necesare.

Cum ținem evidența documentelor importante sau a lucrurilor pe care trebuie să le soluționăm urgent?

Unele documente sunt frecvent necesare, așa că ar trebui să fie păstrate la îndemână pentru a evita pierderea timpului căutându-le. Așa că, înainte de a începe organizarea biroului, gândește-te la ceea de ce ai nevoie mai frecvent, astfel încât să le poți păstra cât mai aproape. În acest caz, un suport pentru hârtie vertical sau orizontal este probabil cea mai utilă metodă pentru păstrarea documentelor la care trebuie să lucrezi urgent.

Biroul este locul unde petreci cel mai mult timp. De aceea, în cele mai multe cazuri, modul în care lucrezi, te caracterizează mai mult decât crezi. Un birou curat și ordonat arată o persoană organizată, care ține cont de aspectul spațiului său de lucru. Un birou aglomerat amintește de o persoană neglijentă și dezordonată. Dacă vrei ca spațiul în care lucrezi să fie organizat până la cel mai mic detaliu, magazinul PROMSTORE are pentru tine cel mai vast sortiment de accesorii de depozitare, de organizare pentru birou și articole de papetărie și birotică din Chișinău. Tot aici vei găsi și rechizite școlare, astfel vei putea achiziționa toate cele necesare, pentru întreaga familie, din același loc.

Vizitează magazinele PROMSTORE și redescoperă-ți spațiul de lucru.

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button