fbpx

Piese de mobilier care te vor ajuta să te relaxezi mai bine acasă

Nicăieri în lume nu-i mai bine ca acasă! spunem uneori, mai ales atunci când conștientizăm că odihna e o parte extrem de importantă a vieții noastre. Ceea ce transformă o locuință într-un spațiu personalizat, pe care să-l putem numi „acasă”, este intimitatea, siguranța, liniștea și confortul pe care acest spațiu le oferă. Iar acestea, la rândul lor, sunt condiții care depind în mare parte de articolele de mobilier ce modelează ambientul casnic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Confortul este asigurat, bineînțeles, în primul rând de mobila moale, care te ajută să te relaxezi mai bine acasă. În orice cameră te afli, ai nevoie să te odihnești sau pur și simplu să stai așezat într-un loc care te detensionează, care te destinde din punct de vedere fizic și te scoate din starea de încordare psihică. În aceste scopuri, specialiștii în domeniul designului mobilier au acordat atenție fiecărui detaliu în proiectarea și realizarea unor articole care să satisfacă toate așteptările. Fabrica de mobilă Confort îți propune cinci categorii de mobilă, care îți va îmbogăți anturajul, va accentua atmosfera cromatică și stilistică a locuinței, creând un spațiu favorabil pentru clipele de odihnă acasă:

1. Seturile de relaxare în compoziții triple, din canapea și fotolii, cu designuri moderne, sunt foarte stilate, au culori intense, privindu-se asemeni unor accesorii elegante în orice încăpere.

Iar dacă sunteți în căutarea unor seturile de mobilă extensibilă, optați pentru Confort! Vă propunem articole care pot fi adaptate, după caz, în sensul extinderii suprafeței utile, transformându-le în mobilă cu funcționalitate de dormitor, cu spațiu de depozitare a lenjeriei de pat. Această categorie de mobilă este foarte practică, fiind dotată cu componente reglabile și cu mecanisme moderne pentru o transformare ușoară și comodă.

2. În categoriile de mobilă Confort intră și variate tipuri de fotolii: pe platformă, pe picioare înalte și fotolii pentru oficiu/ birou. Pe lângă faptul că au un aspect atractiv, fotoliile sunt necesare în orice casă.

3. Paturile din gama Confort se definesc prin design original, culori mate, în tonalități odihnitoare, realizate din materiale și cu dimensiuni pe care le puteți solicita/ modifica la necesitate/ doleanță. Așa cum calitatea somnului depinde de condiția saltelei cu care este dotat patul pentru dormitor, Confort oferă și saltele standard, speciale. Mobila este confecționată din materiale rezistente și practice pentru procesul de întreținere și de curățire.

4. Colțarele fabricate la Confort sunt extrem de elegante și încăpătoare, suprafața lor comodă și moale creând vaste zone relaxante pentru serile împreună cu familia, dar și pentru zilele de weekend în care e plăcut să petreci timpul cu prietenii, nu altundeva decât acasă!

5. Iar dacă dispuneți de casă cu terasă și grădină, atunci vă puteți asigura confortul în aceste zone personale de odihnă cu ajutorul mobilierului special marca Confort: scaune, mese cu spațiu de rezervă pentru gheață, seturi speciale – masă & scaune, șezlonguri.

Așadar, unde vei căuta mobilă în Chișinău, când decizi că vrei să împrospătezi interiorul? Corect, în magazinul Confort. Acesta stă la dispoziția celor care simt nevoia de a oferi casei un plus de rafinament, dar și de comoditate. Creează-ți un spațiu relaxant acasă, alege mai mult Confort!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button