fbpx

Începe primăvara cu o reducere de 50% la Internet Fix + IPTV și un echipament performant

Moldtelecom a gândit pentru tine cele mai avantajoase pachete de servicii, cu prețuri accesibile și la oferte greu de refuzat. Începe primăvara cu o super ofertă exclusiv online.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doar pe parcursul lunii martie ai 50% reducere, 6 luni la orice pachet cu internet și televiziune. Comandă acum pe moldtelecom.md, Internet fix de mare viteză de până la 1 Gbps, cu router wireless inclus și Televiziune digitală până la 187 de canale, dintre care 65 în calitate HD la preț începând cu doar 85 de lei lunar. În plus, conectarea este gratuită.

Ia-ți cea mai avantajoasă ofertă, în câteva clickuri și primești totul acasă!

Cu Moldtelecom uiți de problemele de conexiune la Internet, viteza mică, echipamentele învechite, dar și de grămada de facturi cu termene limită diferite, care te obligă să faci mai multe drumuri la bancă.

Iar toate serviciile sunt digitalizate. Acum nu mai este necesar să te deplasezi în magazine. Începând cu solicitarea de conectare servicii până la achitare, modificare sau prelungire contract, toate le poți face online, de oriunde ai fi.

Serviciile „Cerere online” sau „Comandă acum”, „Reîncărcare cont”, disponibile pe moldtelecom.md îți  permite să expediezi o multitudine de cereri legate de utilizarea serviciilor tale,  să achiți sau să conectezi altele noi de acasă, în deplină siguranță.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button