fbpx

În noiembrie se iau credite! Premiile pe care le poți câștiga la tombola de Black Friday

Ai reușit să faci lista de cumpărături de Black Friday? Nu te grăbi, pentru că acum ai posibilitatea să adaugi mai multe produse în coș și să câștigi premii valoroase de la Credit Ușor. În perioada 9-27 noiembrie, poți participa la tombolă și câștiga, iar pentru a te înscrie în concurs este suficient să iei un credit online doar cu buletinul și fără gaj.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ce premii a pregătit Credit Ușor de Black Friday?

Trăim într-o lume plină de gadgeturi și dispozitive mobile, care ne fac viața mai ușoară. Prin urmare, Credit Ușor și Top Leasing & Credit au pregătit câteva premii pe care și le-ar dori fiecare dintre noi. Printre acestea se numără:

  1.  Unul dintre cele mai reușite modele de telefon mobil din 2020, cu o cameră 25 MPX, ecran Super Amoled și display de 6.4 inch – Samsung Galaxy A30s;
  2. două perechi de căști wireless stilate Hoco Es20 – minimaliste și sunet bine balansat, care vor fi utile atunci când faci sport, mergi sau ești la volan;
  3. două boxe portabile JBL GO 2, cu basuri evidente, dimensiuni compacte și cu o excelentă rezistență la apă, pe care le poți utiliza acasă sau pentru a face atmosfera mai plăcută când ești cu prietenii;
  4. două brățări inteligente Fitness Tracker Xiaomi MiBand 4, Black care îți vor monitoriza starea ta fizică, cât ai mers, cât ai alergat și câte calorii ai ars zilnic.
  5. acumulator extern USB care te va ajuta să ai mereu dispozitivele încărcate atunci când ești în călătorii sau nu ai o priză în preajmă – Xiaomi 10000mAh Mi Power Bank PRO (Type C), Gold 10k.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la tombolă?

În perioada reducerilor niciodată nu pot exista bani în plus. Mai mult, poți beneficia dublu de aceștia, îi poți returna ulterior, în rate fixe și complet transparent. Astfel, pentru a participa în tombola organizată de Credit Ușor trebuie:

  1. Să iei un credit în Moldova, fără gaj și doar cu buletinul, de la Credit Uşor sau Top Leasing & Credit, pe care îl poți utiliza pentru noi achiziții sau vacanțe, inclusiv acum, când prețurile sunt fierbinți.
  2. să pui un Like și să Distribui postarea de pe Facebook;
  3. să apreciezi paginile de Facebook de la Credit Ușor și Top Leasing & Credit;
  4. să etichetezi trei prieteni într-un comentariu.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe data de 30 noiembrie, iar tu poți fi unul dintre aceștia. Dacă vrei să afli mai multe informații despre tombolă și condițiile acesteia sau despre alte produse de creditare, contactează compania Credit Ușor la numărul de telefon 068999960 sau fă o vizită la oficiul de pe bd. Moscova 1/1, Chișinău.

Bucură-te de cumpărături din plin și câștigă mai multe premii de Black Friday cu Credit Ușor!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button