fbpx

foto | Cele mai importante beneficii după o zi la SPA

Viața este uneori atât de agitată, încât uităm să luăm o pauză. Din acest motiv și vizitele la un salon de frumusețe sau spa le păstrăm doar pentru ocazii speciale, sau le evităm complet. Însă, este important să realizăm beneficiile unei zile petrecute la spa pentru starea noastră de sănătate, cât și efectele pozitive asupra dispoziției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Atunci când stresul și oboseala te copleșesc, nu e mai bine să-ți acorzi o zi la un salon spa în Chișinău doar pentru tine? O zi în lux și relaxare îți va încărca bateriile și vei putea reveni la activitățile zilnice cu mai multă energie. Află cum te poate schimba o zi la spa!

Scapi de oboseală și stres

Dacă ai un program agitat, stresul și oboseala pot ajunge la un nivel alarmant, lucru ce îți afectează sănătatea. Când te confrunți cu situații stresante, ești într-o constantă stare de tensiune și alarmă și încep să se manifeste o serie de simptome cognitive, fizice, emoționale și comportamentale.

De exemplu, apar probleme de memorie, organizare și concentrare, poți adopta un spirit de pesimism, anxietate sau chiar depresie, la care se adaugă iritabilitatea, lipsa de energie, dureri și insomnie.

Știind aceste lucruri, este timpul pentru o pauză la un centru wellness. Procedurile spa pentru relaxare, masajul, tratamentele corporale și faciale, dar și alte servicii de îngrijire îți vor ameliora simptomele de stres și vei găsi liniște totală.

Îmbunătățești sănătatea

Dacă simți dureri de cap, de spate sau mușchi, atunci tratamentele spa te ajută să scapi de ele. Prin masaj, circulația sangvină este stimulată, de aceea scad durerile, tensiunea musculară și rigiditatea corpului. De asemenea, o sesiune de masaj, proceduri acvatice sau saună vor calma sistemul nervos simpatic, responsabil pentru creșterea tensiunii arteriale, astfel încât îți protejezi sănătatea cardiovasculară. În general, studiile arată că tratamentele spa îmbunătățesc sistemul imunitar și contribuie la detoxifierea organismului, lăsând și pielea frumoasă. O zi la spa este deci o zi dedicată sănătății tale, iar odată ce îți eliberezi tensiunile din corp, cu siguranță te vei simți mult mai bine.

Ai o stare de spirit pozitivă

Fără alte distrageri, o evadare la salonul de spa înseamnă răsfăț, dar și relaxare mentală și fizică. Nu ai nimic de făcut, trebuie doar să te lași pe mâna specialiștilor și să te bucuri de acest timp. Dacă de obicei gândurile îți aleargă și ai mereu ceva de rezolvat, la spa e șansa ta să te detașezi de griji și probleme, trăind clipa. Deși nu întotdeauna acordăm atenție emoțiilor noastre, acest lucru este deosebit de important, deoarece acestea dictează comportamentul și atitudinea de zi cu zi. Atunci când starea noastră de spirit este negativă, productivitatea noastră scade și acumulăm prea mult stres. Mai ales în aceste momente avem nevoie de proceduri spa, care să ofere calm minții și confort maxim.

Ai grijă de sănătatea și frumusețea ta vizitând clubul Aquaterra, unde găsești cele mai relaxante proceduri spa: împachetări corporale, diverse tipuri de masaj, peeling, saună și altele pe placul tău. Experimentează ce-i mai bun!

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button