fbpx

foto | Care sunt cele mai econome mașini de oraș?

Prezentul în care trăim dictează criteriile tangibile pentru alegerea unui automobil nou. Datorită creșterii în continuu a prețurilor la carburanți, consumul se află adesea pe locul întâi între criteriile principale luate în calcul la alegerea unui autovehicul. Consumul devine și mai important în vederea selectării unei mașini de oraș, pentru că timpul petrecut în ambuteiaje, cu rularea mașinii în trepte mici crește considerabil consumul de carburanți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Un alt principiu după care ne ghidăm când dorim să devenim posesori fericiți ai unui automobil prevăzut pentru traseu de oraș sunt gabaritele și, nu în ultimul rând, prețul. Vestea bună e că pentru cel din urmă criteriu există o soluție potrivit de ușoară. Un credit pentru automobil te poate lipsi de grija banilor în alegerea visului tău pe patru roți. Ce ține însă de gabarite, o mașină mică devine ideală pentru manevre iuți în orașul încărcat și de neînlocuit pentru aflarea locurilor de parcare.

Dacă simți nevoia unui automobil compact, potrivit pentru oraș, uite care sunt modelele cele mai econome. Iar dacă te oprești doar din lipsa surselor financiare nu uita că la Zoom Credit găsești mereu un credit rapid.

Locul 5 – Volkswagen Up!

Cu o capacitate cilindrică de 999 cmc, alimentat cu benzină, modelul Up! oferă un consum urban de 3,9 litri la 100 km. Cei 60 CP  oferă acestui mini hatchback o eficacitate potrivită condițiilor de oraș. Mai mult de atât, modelul VW Up! este prima mașină din această clasă care posedă un sistem opțional City Emergency Braking. Acesta este activ la viteze de până la 30 km/h și se bazează pe senzori cu laser pentru detectarea situațiilor care pot duce la coliziuni, acționând din timp sistemul de frânare.

Locul 4 – Dacia Sandero

Un motor de 1.461 cmc și 95 CP oferă dinamica potrivită noului model Sandero. Producătorul declară un consum de 3,7 litri la suta de km. Dacia Sandero se poate lăuda cu cel mai spațios interior pentru clasa pe care o reprezintă.

Locul 3 – Renault Clio

Mașină legendară, cu o istorioară decentă în cultura mașinilor mici, de oraș. În 2022 oferă un motor de 85 CP cu o capacitate cilindrică de 1461 cmc. Consumul noului Clio este de 3,6 litri la suta de km. Acest automobil posedă un stil atractiv cu un profil dinamic și faruri în design nou, cu iluminare LED.

Locul 2 – Peugeot 208

Spre deosebire de celelalte mașini din acest top, modelul 208 de la Peugeot nu renunță la alimentarea cu diesel. Un motor cu capacitatea cilindrică de 1499 cmc, conform producătorului, oferă o putere de 100 CP și un consum de 3,3 l la suta de km.

Locul 1 – Opel Corsa

Cea mai economă mașină din topul nostru oferă același consum de 3,3 litri la 100 de km. Însă aici merge vorba de benzină, iar acest lucru îi oferă prioritatea învingătorului în fața concurentului de la Peugeot. Puterea de care se poate bucura noul posesor al unui Opel Corsa este de 102 CP iar capacitatea cilindrică  de 1499 cmc. Modelul Corsa este cel mai vândut automobil de la Opel care preia asupra lui 28% din vânzări. Acest lucru vorbește despre popularitatea modelului pe piața mașinilor de oraș.

Cu acești candidați ești liber să începi călătoria ta prin jungla urbană. Fiecare automobil poate fi găsit la dealerii din Moldova pentru a cunoaște, pentru a înțelege ce se potrivește mai bine pentru tine. Prețurile aici nu le-am indicat, deoarece, cum am menționat anterior, costul nu contează odată ce ai disponibil un credit pentru automobil de la Zoom Credit. Lejer și rapid, în doar 15 minute, fiecare model auto menționat în această listă poate fi procurată în credit cu ajutorul susținerii de la Zoom.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button