fbpx

foto | Ajutor pentru 150.000 de familii: Fundația „Miron Shor” a împlinit nouă ani

Fundația de Binefacere „Miron Shor”, care împlinește astăzi nouă ani, a ajutat în această perioadă 150 de mii de familii aflate în dificultate. Fundația s-a concentrat, în special, și pe sprijinirea caselor de copii, care au fost asigurate cu produse alimentare, haine și alte bunuri de primă necesitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fundația a asigurat, de asemenea, tratamente medicale și recuperări medicale costisitoare pentru persoanele aflate în dificultate, a procurat produse alimentare, lemne și cărbuni. Părintele spiritual al Fundației, Ilan Șor a decis și au fost cumpărate locuințe pentru mai multe familii cu mulți copii care n-aveau acoperiș deasupra capului.

În perioada carantinei introduse în urma pandemiei de coronavirus, angajații Fundației au colindat zilnic cele mai îndepărtate colțuri ale țării pentru a duce alimente și lemne persoanelor vârstnice rămase fără surse de întreținere.

Astăzi, cu ocazia aniversării a 9 ani de la înființarea Fundației, lucrătorii săi au vizitat Hospice Angelus Moldova, pentru a oferi aproximativ 400 de kg de produse alimentare și de igienă personală, dulciuri și jucării.

„În toți acești ani, Fundația a ajutat direct zeci de mii de oameni. Nu ne lăudăm la fiecare pas cu aceste lucruri. Nici măcar nu așteptăm mulțumiri, deși, bineînțeles, este plăcut când ni se mulțumește din suflet. Pur și simplu ne îndeplinim misiunea să-i ajutăm pe oamenii aflați în dificultate. Să trăiești pentru a face bine. Așa m-a educat tata, al cărui nume îl poartă Fundația noastră. Așa încerc să-mi educ și eu copiii”, a scris Ilan Șor cu ocazia aniversării. El le-a mulțumit tuturor angajaților Fundației, care „readuc oamenilor speranța și încrederea că nu-i totul pierdut, că în lume au mai rămas oameni buni, că dreptatea mai poate învinge”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Este de menționat că pe parcursul acestor ani Fundația „Miron Shor” a ajutat orfelinatele nu doar cu donații de produse alimentare, industriale și cu haine, dar a organizat, de asemenea, și festivități cu ocazia sărbătorilor de iarnă și de Ziua copiilor. Astfel, de sărbători mii de copiii au primit cadouri din partea Fundației.

De asemenea, Fundația a susținut cultura prin organizarea de concerte gratuite de amploare cu participarea interpreților autohtoni.

Ilan Șor a înființat Fundația de binefacere în amintirea tatălui său, Miron Shor, cunoscut filantrop și mecenat care a acordat o atenție deosebită proiectelor culturale și de educație. Din lista proiectelor frumoase realizate cu suportul fundației poate fi menționat și proiectul privind acordarea de burse anuale pentru cei mai buni elevi de la diferite instituții de învățământ.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button