fbpx

Vizita la bunici s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr a decedat în urma unei bătăi la Drochia

O vizită la bunici, transformată în tragedie. Un tânăr de doar 21 de ani, a decedat în urma unui conflict între mai multe persoane în satul Nicoreni, raionul Drochia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 20 iulie): Inspectoratul de Poliție Drochia vine cu clarificări privind acest caz. Astfel, autoritățile locale își cer scuze pentru confuzia creată și precizează că cei doi tineri de 17 și 21 de ani, locuitori ai capitalei care se aflau la bunici, nu erau de fapt frați.

(update 16:15): Avocatul tânărului omorât în bătaie la Drochia pune la îndoială informațiile de la Poliție: Victima nu a lovit prima

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție (IP) Drochia, Ina Moscaliuc, autoritățile au fost sesizate de o locuitoare a satului Nicoreni, ce a comunicat despre iscarea în stradă a unui conflict între un grup de tineri.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, în jurul orei 2:30, doi frați de 17 și 21 de ani, ambii locuitori ai capitalei, aflându-se în ospeție la bunicii din Nicoreni, Drochia, în rezultatul consumului de alcool, au avut un conflict cu un grup din patru tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani.

În timpul bătăii, tânărul de 21 de ani din Chișinău a lovit cu pumnul în față o persoană din grupul de localnici, apoi a plecat la domiciliul bunicii.

Ulterior, în jurul orei 3:15, un grup din cinci tineri a ajuns la casa bunicii tânărului de 21 de ani și i-au cerut să iasă în stradă ca să clarifice situația.

Cei doi frați au ieșit în stradă, iar la ora 3:37 tânărul de 21 de ani a fost depistat inconștient la sol de către mama sa, care a și solicitat ambulanța. Din păcate, ambulanța nu a putut constata decât decesul băiatului.

În urma examinării efectuate de medicul legist, au fost depistate leziuni corporale, dar care nu au legătură cauzală cu decesul acestuia. Totodată, urmează a fi efectuată expertiza medico-legală, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală conform art 287 Cod Penal, pentru „Huliganism”, iar doi tineri de 21 și 22 de ani, locuitori ai staului Nicoreni, raionul Drochia, au fost reținuți pentru 72 de ore.

Articole asemănătoare

Back to top button