fbpx

video | Zinaida Greceanîi, despre vacanțele de lux ale lui Dodon: „Voi, jurnaliștii, depășiți niște linii roșii”

Zinaida Greceanîi a spus că presa depășește niște linii roșii, fiind întrebată ce crede despre vacanțele președintelui. Declarația a fost făcută în timpul unei conferințe de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președinta Parlamentului consideră că nu este corect să analizăm cine și unde a fost cu mulți ani în urmă.

„Haideți să ne întoarcem cu 20 de ani în urmă și să vedem care și unde s-a odihnit. Asta-i corect? Mie mi se pare că unii politicieni, inclusiv și voi, jurnaliștii, depășiți niște linii roșii. Noi, în primul rând, trebuie să fim oameni și să nu uităm de acest lucru. Ne-am înțeles?”, a spus Greceanîi.

La rândul său, colegul ei de partid, Vlad Batrîncea, a adăugat că dacă ar utiliza asemenea metode și ar povesti cine și unde a fost, presei i-ar fi foarte interesant.

Amintim că, săptămâna trecută, Ziarul de Gardă a publicat o investigație în care se arată că președintele și-a permis mai multe vacanțe în locuri exotice. După apariția informațiilor în presă, șeful statului a declarat că nu a făcut nimic ilegal și veniturile nu i-au depășit niciodată cheltuielile. Ulterior, prietenul care le-ar fi oferit jurnaliștilor fotografiile din călătorii a anunțat că va renunța la cetățenia Moldovei dacă Igor Dodon rămâne președinte, iar PPDA a cerut urmărire penală pe numele șefului statului.

Vedeți momentul la 53:45.

Articole asemănătoare

Back to top button