fbpx

video | Un șofer, filmat în timp ce conducea agresiv în centrul capitalei. „Tragedia din luna mai nu a fost o lecție. Nu riscați așa!”

Accidentul din luna mai, de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și Ismail, se pare că nu a fost o lecție pentru unii șoferi. Pe aceeași porțiune de drum, pe 30 septembrie curent, un alt șofer a fost surprins în timp ce conducea cu viteză și efectuând manevre periculoase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 03:00, iar momentul a fost surprins de agenții de patrulare care monitorizau acest sector de drum. Drept urmare, vehiculul a fost stopat imediat.

La volanul BMW-ului cu număr străin de înmatriculare se afla un tânăr de 22 de ani, iar în calitate de pasager – proprietarul mașinii, în stare de ebrietate, care l-a rugat pe primul să-l ducă acasă în siguranță.

Șoferul a fost documentat, la fața locului, pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv, iar ieri instanța de judecată a decis, în privința acestuia, aplicarea unei amenzi de 2000 de lei și cinci puncte de penalizare, cu privarea de dreptul de a conduce un mijloc de transport pe un termen de șase luni.

„Vă avertizăm că accidentele grave din trafic sunt produse inclusiv de așa manevre periculoase”, a comunicat Inspectoratul General al Poliției.

Amintim că, în noapte de 17 mai, șoferul unui taxi și pasagerul său s-au stins din viață după ce mașina în care se aflau a fost lovită violent de un vehicul de model Audi. În urma accidentului, alte patru persoane au suferit leziuni, iar în presă au apărut informații că totul s-ar fi întâmplat în urma unui pariu cu miza de 50 de euro.

Articole asemănătoare

Back to top button