fbpx

video | Un şofer beat a lovit două maşini de poliţie în timpul urmăririi

Poliția R. Moldova informează că, ieri, un bărbat care se afla la volanul unui Volkswagen, a fost stopat de inspectorii de patrulare pentru depășirea limitei de viteză. Acesta a ignorat cerințele polițiștilor de a opri autovehiculul și a continuat deplasarea prin localitatea Prepelița din raionul Sîngerei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au urcat în automobilul de serviciu și au pornit după el, somându-l de nenumărate ori prin semnalul sonor de a se conforma cerințelor legale ale polițiștilor.

Pentru a interveni mai rapid și a evita o tragedie, a fost solicitat și ajutorul polițiștilor din Inspectoratul de poliție Sîngerei, iar după câteva minute șoferul a fost oprit forțat de polițiști, acesta accidentând mașina de serviciu a polițiștilor INSP și IP Sîngerei.

Șoferul era un bărbat de 41 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, iar în timpul discuțiilor cu polițiștii de la acesta s-a simțit un miros puternic de alcool. Rezultatul „Drager” a arătat o concentrație de 1,10 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Acesta a fost înlăturat de la volan, iar mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială.

Conducătorul auto este cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat și contravențional pentru depășirea limitei de viteză, producerea accidentului rutier și neîndeplinirea indicației legale de oprire a autovehiculului.

Articole asemănătoare

Back to top button