fbpx

video | „Un pahar de vin și brânza de oi – un soi de viagră la moldoveni”. Urologul Ion Dumbrăveanu, despre infertilitatea la bărbați

Un pahar de vin și brânza de oi ar fi un soi de viagră pentru bărbații moldoveni. Declarația a fost făcută de urologul Ion Dumbrăveanu, în cadrul emisiunii Fără Protocol, moderată de Dorin Galben.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit specialistului, un pahar de vin conține antioxidanți naturali, și anume resveratrol, o substanță care menține endoteliu vascular în limita normală. Totuși, medicul afirmă că nu trebuie să facem exces de alcool, deoarece aceasta este principala cauză care îi face pe bărbați disfuncționali.

„Endoteliu este o parte componentă a funcției erectile. Un pahar de vin roșu ajută și dacă vorbim de partea a doua, nu doar vinul roșu. La moldoveni mai era a doua parte: brânza de oi. Brânza de oi conține arginina, or arginina este precursor al oxidului nitric, iarăși o substanță care contribuie la erecție.

Nu trebuie să facem exces, un pahar, două pe zi. Dar un pahar, două, cu părere de rău, la moldoveni, un pahar, două nu se prea limitează și atunci apare excesul, care duce la disfuncție erectilă, poate chiar mai mult decât fumatul”, a declarat Ion Dumbrăveanu.

Mai multe despre infertilitatea la bărbați, ejacularea precoce și impotența aflați din interviul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button