fbpx

video | Un microbuz, un Mercedes negru și câțiva bărbați. A fost publicată o înregistrare care ar arăta răpirea judecătorului Ceaus

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a publicat imagini despre care spune că reprezintă răpirea judecătorului ucrainean Nicolai Ceaus. Potrivit liderului Partidului Nostru, Ceaus ar fi fost transportat într-un microbuz alb, după care mutat în portbagajul unui Mercedes E Class negru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Usatîi afirmă că la operațiunea de răpire ar fi participat și moldoveni, întrucât în înregistrare se aud și bărbați care vorbesc limba română.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renato Usatii (@usatii.renato)

Vezi și: MAI oferă noi detalii despre răpirea lui Ceaus: Poliția a fost alertată la o oră după incident

Amintim că, luni dimineața, Maia Sandu a cerut acțiuni imediate de la Ministerul de Interne (MAI) și Serviciul de Informații și Securitate (SIS) după dispariția ucraineanului. Sâmbătă, avocatul lui, Iulian Balan, a anunțat despre posibila răpire.

Judecătorul ucrainean se află pe teritoriul Republicii Moldova din 2016, după ce a fost acuzat de autoritățile ucrainene de luare de mită în valoare de 150.000 de dolari. Acesta a cerut să îi fie acordat azil politic, însă cererea a fost refuzată.

În țara vecină, Ceaus este acuzat de corupție. Ofițerii au găsit în grădina lui valută îngropată în borcane, însă acesta a părăsit Ucraina până a fi reținut și a fost anunțat în căutare internațională, ca mai târziu să fie identificat la Chișinău.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button