fbpx

video | Un copil din Moldova a rămas singur într-un aeroport din Italia după ce unchiul său a fost arestat. Unde și-a petreacut noaptea?

Un băiat în vârstă de 13 ani, originar din Republica Moldova, a rămas ieri singur pe aeroportul din Fiumicino, o comună din regiunea Lazio, Italia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

S-a întâmplat după ce unchiul acestuia a fost arestat de polițiștii italieni, imediat după debarcare, pentru o sentință mai veche, bărbatul fiind acuzat de furt.

Rămas fără însoțitorul său și fără posibilitatea de a găsi o gazdă temporară, adolescentul urma să stea în aeroport în așteptarea mamei. Băiatul, însă, a fost luat în grija unui polițist, petrecându-și noaptea acasă la familia acestuia, unde a avut parte și de un cadou.

Decizia omului legii a fost autorizată de serviciile sociale, după ce acesta a primit acordul băiatului și al mamei sale, scrie presa italiană. Dimineața, adolescentul a fost dus înapoi la aeroportul din Fiumicino, unde a putut să-și îmbrățișeze mama, care între timp sosise cu avionul din Moldova în Italia.

Articole asemănătoare

Back to top button