fbpx

video | Un bărbat, amenințat cu moartea din cauza unei datorii de 10.000 de dolari. Suspectul a fost reținut în flagrant

Poliția a stopat acțiunile de șantaj și amenințare cu moartea a unui bărbat în vârstă de 52 de ani. Victima era agresată din cauza unei datorii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspectul, în vârstă de 43 de ani, originar din Soroca, a fost reținut în flagrant în timp ce maltrata victima prin aplicarea forței fizice și constrângerii psihice, pretinzând de la aceasta o tranșă de 10.000 de dolari. Ulterior, în urma măsurilor speciale de investigație efectuate de către polițiști, s-a stabilit că suspectul, urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, ar fi amenințat victima cu aplicarea violenței și cu moartea, atât a persoanei agresate, cât și a rudelor acesteia. Prejudiciul cauzat victimei se ridică la 400.000 de lei.

Ieri, 15 octombrie, ofițerii de investigații și cei de urmărire penală, cu suportul mascaților de la „Fulger”, au reţinut în flagrant suspectul. Oamenii legii menționează că bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat penal pentru comiterea altor infracțiuni. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button