fbpx

video | Un angajat al Poliției de Frontieră, reținut împreună cu alți 3 complici pentru comercializarea marijuanei

Patru bărbați cu vârsta cuprinsă între 23 și 37 de ani, unul dintre care este angajat al Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni, fost reținuți de procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), fiind bănuiți de trafic de droguri de tip marijuana în cantitate de 4 kg. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reținerea acestora a devenit posibilă după ce oamenii legii le-au documentat activitatea ilegală timp de patru luni. În continuare, procurorii vor cere mandate de arest pe numele bănuiților pentru un termen 30 de zile.

Cei patru suspecți au fost reținuți la 12 și 13 noiembrie curent. Oamenii legii au lucrat și sub acoperire, ceea ce a făcut posibilă reținerea unuia din suspecți chiar în momentul în care vindea marijuana contra sumei de 4.200 lei.

Suplimentar, au fost desfășurate zece percheziții la domiciliile și în mijloacele de transport ale membrilor grupului care activau într-un raion din centrul țării. În afară de cantitatea de droguri depistată, au fost ridicate și dispozitive pentru consumarea substanțelor narcotice, telefoane mobile, cartele SIM, acte de identitate, dar și carduri bancare.

Potrivit PCCOCS, indivizii au mai fost anterior în conflict cu legea. Aceștia activau într-o rețea bine structurată de procurare, transportare, distribuire și comercializare a substanțelor narcotice, în proporţii deosebit de mari. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

 

Articole asemănătoare

Back to top button