fbpx

video | „Trebuia să se facă și nu s-a făcut, da, și?”. Reacția ministrei Mediului după reproșurile din partea prim-ministrei

Ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, a fost întrebată în cadrul unei conferințe de presă despre reproșurile din partea prim-ministrei Natalia Gavrilița cu privire la neîndeplinirea unor sarcini.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Da, ok. Trebuia să se facă și nu s-a făcut, da, și?”, a răspuns aceasta jurnalistei. Ministra a adăugat că „nu toate lucrurile au depins neapărat de ei”.

Amintim că ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, a anunțat în cadrul ședinței Guvernului din 7 septembrie că Linia verde dedicată informării populației despre disponibilitatea stocurilor de lemne este, „din punct de vedere tehnic, funcțională” și va fi lansată pe 7 septembrie, iar site-ul pe care ar urma să fie plasate informații cu privire la procesul de distribuire a lemnelor va fi lansat în câteva săptămâni.

În context, prim-ministra Natalia Gavrilița a menționat că este necesară o organizare și o comunicare mai bună în ceea ce privește distribuirea lemnelor și a solicitat ca site-ul „să fie lansat până pe 15 septembrie”.

„Avem nevoie de o organizare și o comunicare mai bună în ceea ce privește distribuirea lemnelor. Am vorbit ca până la 1 septembrie să fie funcțională linia verde și am vorbit despre un site lemne.md”, a declarat Gavrilița.

Articole asemănătoare

Back to top button