fbpx

video | Transportatorii, protest la Guvern: Au cerut majorarea tarifelor pentru călătorii

Transportatorii au ieșit joi, 25 noiembrie, la un protest în fața Guvernului pentru a cere majorarea tarifelor pentru călătorii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La manifestația organizată de Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) au venit circa 100 de șoferi nemulțumiți.

Amintim că la începutul lunii noiembrie, APOTA a anunțat că a depus un demers la Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) privind efectuarea calculelor și aprobarea tarifelor pentru serviciile de autogară și de transport rutier, însă MIDR nu ar fi venit cu o soluție.

Transportatorii susțineau vor protesta față de „politica tarifară a MIDR la serviciile de transport rutier și protejarea schemelor corupționale”.

De cealaltă parte, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a afirmat că nu va semna nicio majorare nejustificată, menționând că transportatorii vor dublarea sau chiar triplarea tarifelor.

Vezi mai multe detalii: doc | Transportatorii au anunțat data primului protest față de „politica tarifară și protejarea schemelor corupționale”

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button