fbpx

video | Termenul s-a extins! Sputnik V ajunge în Moldova „săptămâna viitoare, până la sfârșitul lui aprilie”

Sputnik V ajunge în Moldova „săptămâna viitoare, până la sfârșitul lui aprilie”. Cel puțin așa a declară deputatul Vlad Bătrîncea, fiind invitat în studioul emisiunii Puterea a Patra, unde a vorbit inclusiv despre procesul de imunizare a populației.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Socialistul a ironizat pe seama informațiilor care se vehiculează referitor la procurarea serului din China. „Chișinăul este centrul lumii, aici se fac expertize la vaccinuri”, a spus parlamentarul.

„Știu că săptămâna viitoare, cel puțin până la sfârșitul lui aprilie va fi și Sputnik, și vaccinul din China. Sper și urez succes colegilor care tot încearcă să aducă vaccin cât de cât din Europa și să începem a vaccina populația”, a declarat Bătrîncea.

Amintim că la începutul lunii aprilie, în timpul vizitei sale la Moscova, șeful PSRM, Igor Dodon, afirma că  „în următoarele zile” în Republica Moldova urmau să ajungă 180.000 de doze de vaccin Sputnik V. Ulterior, însă, premierul interimar declara că Rusia acumulează încă donația și că livrarea va fi discutată abia după ce lotul va fi disponibil.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button