fbpx

video | Telefonul mobil i-ar fi făcut cu ochiul: Un bătrân, căutat de poliție pentru că ar fi sustras un smartphone de pe masa unei terase din capitală

Polițiștii sectorului Centru al capitalei sunt pe urmele unui bărbat suspectat de furt. Acesta urmează a fi identificat și cercetat penal pentru că ar fi sustras un telefon mobil de pe masa unei terase, care aparține de fapt unei tinere în vârstă de 18 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor preliminare, tânăra activează în localul dat și, pentru câteva minute, a lăsat smartphone-ul, de model „Xiaomi Redmi Note 4X”, nesupravegheat.

Se pare că, între timp, un bărbat care trecea prin apropiere ar fi profitat de „solitudinea” telefonului și nu a ezitat să îl sustragă. Cu toate acestea, nu a scăpat de obiectivul camerelor de supraveghere, care au surprins momentul.

Prin acțiunea sa, bătrânul ar fi cauzat victimei o pagubă materială în valoare de 5500 de lei.

Poliția solicită ajutorul oamenilor pentru a-l identifica și garantează confidențialitate surselor de informare.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button