fbpx

video | Surprinși în timp ce se „relaxau” în scări de blocuri și ogrăzi. Patru tineri, suspectați de consum de droguri, au ajuns în vizorul poliției

Mai mulți indivizi au fost surprinși de oamenii legii consumând substanțe narcotice în locuri publice. Aceștia au nimerit în vizorul polițiștilor, urmare a patrulărilor intensive prin curțile blocurilor de locuit, a străzilor slab iluminate și a parcurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, forțele de ordine au depistat un individ în vârstă de 31 ani în scara unui bloc locativ, amplasat de strada Mircea cel Bătrân, care ar fi consumat substanțe narcotice. Bărbatul avea la el trei pachețele cu masă vegetală fărămițată.

Alți doi indivizi de 21 și 38 de ani au fost surprinși în ograda unei case de locuit de pe strada P. Zadnipru, având un comportament suspect. Polițiștii au depistat la ei câteva pachețele cu masă vegetală cu miros specific și dispozitive destinate consumului de droguri, confecționate artizanal. Un alt individ cu un comportament suspect a fost surprins pe strada M. Drăgan.

Toate pachețelele cu substanțe au fost ridicate, sigilate și expediate pentru efectuarea expertizelor. În dependență de rezultatele acestora, suspecții vor fi atrași la răspundere conform legislației în vigoare.

Articole asemănătoare

Back to top button