fbpx

video | Șoferul din Maserati, care a agresat un ofițer, riscă doi ani de pușcărie. Precizările Poliție despre altercația din centrul capitalei

Șoferul din Maserati, care a agresat aseară un ofițer de patrulare, riscă amendă sau cel mult doi ani de pușcărie. Poliția comunică despre faptul că individul a ignorat regulile de circulație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ieri, 29 decembrie, în jurul orei 17:30, șoferul se deplasa prin centrul capitalei. Oamenii legii afirmă că acesta a pus în pericol participanții la trafic, dar și sănătatea polițistului care se afla în intersecție pentru fluidizarea traficului.

„Fiind somat să oprească, șoferul a început să manifeste un comportament extrem de agresiv față de polițistul care se afla în exercițiul funcțiunii. La nenumărate atenționări de a-și înceta acțiunile, acesta evita să se supună cerințelor legale ale agentului de poliție. Pe lângă comportamentul manifestat, conducătorul auto a distrus mijloacele speciale din dotarea polițistului”, se arată în comunicatul Poliției.

Ulterior, șoferul a fost imobilizat și escortat la Inspectoratul de poliție Centru pentru documentare. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere, iar individul riscă amendă maximă de 67.500 de lei sau  până la 2 ani de pușcărie.

Poliția precizează că a ridicat camerele video de la intersecția unde s-a produs incidentului. Imaginile urmează să fie utilizate drept material probatoriu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

video | Pumni și îmbrânceli în centrul capitalei. Șoferul unui Maserati a atacat un polițist care l-a oprit pentru verificări

Articole asemănătoare

Back to top button