fbpx

video | Ar fi șantajat-o că-i va publica fotografiile intime dacă nu-i va plăti 300 de euro: Suspectul, reținut

Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI au stopat acțiunile de șantaj ale unui bărbat care ceruse bani de la o femeie de 50 de ani, cu care anterior ar fi fost într-o relație, pentru a nu publica anumite imagini intime pe reţelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspectul de 51 de ani, din municipiul Edineț, fără consimțământul victimei a efectuat înregistrări video și fotografii în care aceasta apare în ipostaze intime, iar ulterior și-a creat un cont fals pe o rețea de socializare și a distribuit informația unor persoane din anturajul victimei.

Potrivit Poliției, suspectul sub pretextul de a interveni și a convinge persoana necunoscută căreia îi aparține contul de pe rețeaua de socializare să renunțe la răspândirea imaginilor cu conținut intim ale victimei a cerut de la aceasta suma de 300 de euro, bani care i-a și primit.

Astfel, în rezultatul mai multor percheziții efectuate la domiciliul suspectului, de către ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată în comun cu angajații Direcției generale urmărire penală, sub conducerea procurorilor PCCOCS și cu suportul angajaților BPDS „FULGER”, au fost depistate și ridicte obiecte care vor servi material probatoriu pe caz.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj, iar în cazul în care vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanța de judecată, acesta riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de până la 7 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button