fbpx

video | Și-a lăsat copilul la grădiniță și l-a găsit însângerat. O mămică acuză educatoarea de la o instituție preșcolară din capitală de neglijență

O mămică acuză educătoarea de la o grădiniță din capitală de neglijență. Asta după ce a fost telefonată să vină după copil și l-a găsit însângerat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia spune că picii au rămas nesupravegheați, fiind în grija dădăcii „care are 18-19 ani”. Mămica relatează că micuțul se juca cu alți copii, a fost împins și s-a lovit cu capul de un scăunel.

De asemenea, mama povestește că în instituția preșcolară nu există un medic care să le acorde picilor ajutor în caz de necesitate. Pe de altă parte, reprezentanții grădiniței declară că doctorul este în concediu de maternitate, dar va reveni la serviciu de pe 1 decembrie.

În același timp, mama susține că micuțul a suportat o intervenție chirurgicală, iar acum are nevoie de îngrijiri timp de 30 de zile.

„Copilul meu plânge seara și mă întreabă dacă se poate să plecăm din țară pentru că nu vrea să mai meargă la această grădiniță”, a declarat mama pentru ProTV.

În același timp, reprezentanții grădiniței au declarat presei că „incidentele sunt inevitabile”. Chiar și așa, educatoarea a primit o sancțiune disciplinară. Mama, însă, spune că va ataca în judecată instituția preșcolară.

Articole asemănătoare

Back to top button