fbpx

video | S-au certat cu un amic și l-ar fi bătut până la moarte din cauza unei neînțelegeri vechi. Cei doi bănuiți riscă să își petreacă restul vieții după gratii

Doi bărbați de 39 și respectiv 48 de ani riscă să își petreacă restul vieții după gratii, fiind suspectați că și-ar fi omorât un amic. Crima s-ar fi produs din cauza unei neînțelegeri vechi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 18 ianuarie, bănuiții au venit în ospeție la victimă, un bărbat de 61 de ani, locuitor al capitalei. Între stăpân și musafiri s-a iscat un conflict, iar ca urmare, suspecții i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în diferite părți ale corpului, după care au plecat. Pe 19 ianuarie, concubina individului agresat s-a întors de la muncă și a găsit bărbatul fără suflare. Femeia a alertat Poliția, iar cadavrul victimei a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a stabili cauza decesului.

În urma autopsiei s-a constatat că decesul a fost cauzat de loviturile aplicate în regiunea abdomenului. Suspecții au fost identificați, reținuți și audiați. Ei și-au recunoscut vina și au relatat că cearta s-a produs în timp ce consumau alcool. Actualmente, bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore. Dacă instanța îi va găsi vinovați, cei doi riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Articole asemănătoare

Back to top button