fbpx

video | Ruslan Codreanu declară că oamenii care îl susțin sunt intimidați: „Au fost dați afară”

Ruslan Codreanu declară că oamenii care îl susțin sunt intimidați. Acesta susține că unele persoane care au semnat pentru candidatura lui ar fi fost eliberate din funcție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Codreanu mai spune că oamenii care au venit la sediul echipei care colectează semnături ar fi fost telefonați și intimidați. La fel, acesta afirmă că în fața cortului de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt zilnic se filmează cine vine să semneze, iar persoanelor din Primărie li s-ar fi spus să nu îl susțină.

Totodată, fostul edil interimar declară că în presă ar fi apărut în ultimul timp mai multe speculații și falsuri despre el. De asemenea, acesta mai anunță că procedura de colectare a semnăturilor a devenit mai dificilă deoarece listele i-au fost eliberate cu 5 zile mai târziu.

Precizăm că, Ruslan Codreanu a anunțat pe 29 august despre intenția de a participa la alegerile locale, iar pe 2 septembrie a depus actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă. Ulterior, în presă au apărut informații despre deschiderea unui dosar penal pe marginea achiziției celor 37 de autobuze ISUZU procurate de municipalitate, datele fiind confirmate de Poliție. Atunci, Ruslan Codreanu a declarat că autobuzele procurate sunt noi, au garanție, iar când s-a acceptat oferta de achiziție s-a ținut cont nu doar de preț, despre care se spune că a fost cel mai mare de la licitație, dar și de calitatea mijloacelor de transport.

Articole asemănătoare

Back to top button