fbpx

video | Renato Usatîi a surprins un veteran din Fălești la aniversarea sa de 94 de ani. Cum a reacționat bătrânul?

Un veteran din localitatea Obreja Veche, raionul Fălești, a avut parte de un invitat-surpriză la aniversarea sa de 94 de ani. Liderul PN, Renato Usatîi, este cel care – fiind rugat de nepotul bătrânului – a decis să-i facă o vizită omagiatului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Petru Bejenari a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, iar – fiind mereu atent la ceea ce se întâmplă în viața politică – spune că este încântat de Renato Usatîi. Așadar, nepotul lui a decis să-i facă aniversarea mai frumoasă, îndeplinindu-i un vis – de a sta de vorbă cu politicianul.

Aflând cine a pășit în casa sa cu flori și tort, veteranul a reacționat: „Stimabile, îngerașul lui Dumnezeu”.

Cei doi, împreună cu alți invitați, au discutat despre viața pe care a avut-o bătrânul pe front încă de la 18 ani, pe când mergea la război împreună cu tatăl său, la asaltul Berlinului. Liderul PN a vorbit cu omagiatul despre politica din trecut, dar și cea de acum, inclusiv activitatea Partidului Nostru.

Usatîi s-a arătat impresionat de personalitatea veteranului, așă că i-a făcut o promiune: „Promit să realizăm un film documentar despre Petru Bejenari”.

„Vă mulțumesc pentru contribuția la instaurarea păcii în lume, pentru tot ce ați făcut. Datorită dvs. avem un cer senin deasupra capului. Eu vă promit că voi face totul pentru ca faptele dvs. și ale veteranilor să nu fie uitate niciodată”, a zis Usatîi.

Articole asemănătoare

Back to top button