fbpx

video | „Putem cumpăra un milion de vaccinuri sau să facem anticipate”. Procurarea Sputnik V și alegerile, puse în aceeași oală de Dodon

Igor Dodon susțin e că sumele care ar putea fi cheltuite pentru alegeri parlamentare anticipate pot fi folosite pentru a achiziționa un milion de doze de vaccin Sputnik V. Declarația a fost făcută de liderul socialiștilor în cadrul emisiunii sale săptămânale, publicată pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform fostului președinte, chiar dacă parlamentarii se vor schimba în urma anticipatelor, oricum este nevoie de dialog. Cu ajutorul preparatului, însă, vor fi imunizați toți doctorii, angajați din prima linie, profesori, dar și pensionari, susține politicianul.

În cadrul vlogului, socialistul a punctat că le va recomanda colegilor săi din Parlament să evite un potențial lockdown. El consideră că, în asemenea circumstanțe, afacerile vor fi afectate, iar ca urmate statul nu va avea bani pentru pensii și salarii.

De menționat este și faptul că ediția din această săptămână a fost publicată de două ori. Inițial, în burtieră s-a strecurat o greșeală, Dodon fiind prezentat drept președinte al Republicii Moldova. Ulterior, versiunea a fost ștearsă, iar peste câteva ore vlogul a fost republicat, în burtieră menționându-se anii în care socialistul a exercitat mandatul de șef al statului, dar și faptul că acesta este președinte al PSRM.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button