fbpx

video | „Plec știind că relația noastră este puternică”: Hogan, mesaj de adio la finalul mandatului de ambasador

Dereck J. Hogan, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, își încheie mandatul. În acest sens, oficialul a transmis un mesaj în care menționează că „pleacă știind că există on relație puternică între SUA și R. Moldova”. Totodată, Hogan a menționat că a fost onorat să-și reprezinte țara în fața poporului moldovean.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Plec știind că relația noastră este puternică și în creștere. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au demonstrat ospitalitate, amabilitate și generozitate pe timpul șederii mele aici. Mulțumesc, Moldova, pentru această minunată oportunitate. Ai avut un impact enorm asupra vieții mele și te voi păstra în inimă”, a declarat Hogan.

„Ambasada SUA a cooperat îndeaproape cu agricultorii și mediul de afaceri pentru a îmbunătăți oportunitățile economice, cu autoritățile din domeniul sănătății publice pentru combaterea pandemiei de COVID-19 și cu guvernul Republicii Moldova în realizarea inițiativelor interne și internaționale”, a mai punctat oficialul.

Dereck J. Hogan își încheie mandatul de ambasador al SUA în Republica Moldova, iar funcția va fi ocupată de Kent Doyle Logsdon.

Articole asemănătoare

Back to top button