fbpx

video | Planuri mari pentru Primăria Chișinău. Ceban vrea să schimbe sediul instituției și să transforme clădirea în muzeu

Ion Ceban prevede planuri mari pentru Primăria Chișinău. Primarul general anunță că sediul instituției va fi mutat, iar clădirea actuală ar putea fi renovată și transformată într-un muzeu de științe pentru copii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău de astăzi, el a precizat că angajații vor pleca „într-un spațiu open space, corporativ, cu camere de luat vederi”.

„Eu cunosc probemele Primăriei nu de astăzi, știu că nu a fost vreodată transparentă și nici aproape de oameni, acest lucru trebuie să se schimbe. Astfel, în scurt timp vom pleca din această clădire. Căutăm un spațiu unde vom lucra cot la cot, cu camere de luat vederi, iar din actuala clădire vom reconstrui un patrimoniu natural. Această clădire va fi probabil un muzeu”, a menționat Ion Ceban.

Astfel, mai spune el, Direcția finanțe urmează să identifice resurse financiare pentru restaurarea actualei clădiri a Primăriei.

Articole asemănătoare

Back to top button