fbpx

video | Piesa Nataliei Gordienko pentru Eurovision, comentată la „Вечерний Ургант”. „În text erau niște cuvinte foarte interesante”

Ivan Urgant și umoristul Dimitri Romanov au comentat, în cadrul emisiunii „Вечерний Ургант”, piesa pe care Natalia Gordienko urmează să o interpreteze la Eurovision Song Contest 2021.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cântecul este în limba engleză, dar nouă ni s-a prezentat și versiunea acestei piese în limba rusă. În text erau niște cuvinte foarte interesante, cum ar fi «поцелуй мой туз бубей»”, a spus umoristul în cadrul emisiunii.

Romanov a adăugat că piesa în limba engleză este orientată către publicul larg din Europa.

Dimitri Romanov a fost întrebat ce crede despre șansele Republicii Moldova la Eurovision cu acest cântec, iar umoristul a răspuns că „acolo unde este Kirkorov, sunt și cele mai mari șanse”.

Natalia Gordienko a lansat pe 4 martie melodia și videoclipul care vor reprezenta Moldova la Eurovision. Producția se numește Sugar și a fost realizată în colaborare cu artistul rus FIlip Kirkorov.

Piesa care pleacă la competiția internațională din partea țării noastre se numește „SUgar” (tr. red. Zahar). În videoclip observăm scena mai „fierbinți”, dar și unele „dulci”-haioase, de exemplu cele cu artiști care dansează deghizați în înghețată..

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button