fbpx

video | Patru tineri, transportați la spital după ce s-au bătut cu paza unui local. Victimele nu s-ar fi comportat adecvat

Patru tineri s-au bătut aseară cu paza unui local din sectorul Botanica al capitalei. Oamenii legii au fost sesizați la ora 22:45.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru ZUGO că la fața locului s-au deplasat echipaje ale Batalionului de reacționare operativă. Ofițerii au stabilit că, la terasa localului, între patru tineri și pază a izbucnit un conflict care a generat în bătaie.

Grupul de tineri era format din două fete și doi băieți. Aceștia ar fi avut un comportament neadecvat, iar în urma conflictului au fost transportați la spital pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare.

Oamenii legii urmează să audieze martorii și să stabilească toate circumstanțele cazului. O hotărâre conform legislației în vigoare va fi luată în dependență de gravitatea leziunilor pe care le-au suportat atât tinerii, cât și angajații de la pază.

Articole asemănătoare

Back to top button