fbpx

video | „Pasionat” de tot ce are roți? Un bărbat riscă să stea după gratii, după ce ar fi furat o bicicletă și o tricicletă

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, locuitor al capitalei, este cercetat penal de către polițiștii Inspectoratului Ciocana, pentru comiterea a două furturi. Acesta, anterior, s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni analogice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz, polițiștii au fost alertați pe 3 august de către o doamnă în vârstă de 33 de ani, care a comunicat că din scara blocului a fost sustrasă o bicicletă. La fața locului, forțele de ordine au stabilit că proprietara – pentru câteva clipe – a lăsat bicicleta fără supraveghere în scara blocului de locuit, de pe str. N.M. Spătaru, iar când a ieșit aceasta nu mai era. Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 1500 de lei.

Al doilea caz a avut loc pe 5 august, când – din scara blocului de locuit de pe str. N.M.Spătaru – o persoană necunoscută, prin acces liber, a sustras o tricicletă. Polițiștii au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 29 de ani, iar prejudiciul care i-a fost cauzat constituie 1600 de lei.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație a Inspectoratului Ciocana, individul a fost identificat și reținut, acesta fiind escortat la poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vinovăția, declarând că bunurile sustrase le-a comercializat la o piață din municipiul Chișinău.

Polițiștii întreprind măsuri pentru depistarea bunurilor sustrase, cât și a persoanelor care le-au procurat, pentru a fi returnate proprietarilor.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt, care – conform legislației în vigoare – se pedepsește cu o amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Articole asemănătoare

Back to top button