fbpx

video | Operațiune anti-drog de amploare la nordul țării. Polițiștii au ridicat substanțe narcotice de 100.000 de lei și bani marcați

Polițiștii de la nordul țării au anihilat o grupa specializată în dobândirea și vânzarea drogurilor. Bănuiții au fost monitorizați timp de aproximativ trei luni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare a materialelor acumulate, s-au efectuat mai multe percheziții pe teritoriul raionului Fălești. Conform dosarului, membrii grupării, prin repartizarea rolurilor bine determinate, ar fi dobândit droguri sub formă de marijuană, precum și alte tipuri de substanțe narcotice, pe care le-ar fi distribuit și comercializat pe teritoriul raioanelor de la nordul țării.

În timpul celor 13 percheziții efectuate la patru suspecți, au fost depistate droguri în valoare de 100.000 de lei, 8000 de lei marcați, care se presupune că ar fi fost obținuți în urma comercializării substanțelor narcotice, cartele SIM și telefoane mobile.

Două persoane au fost reținute pentru 72 de ore, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate. Investigațiile continuă, iar dacă persoanele suspecte vor fi găsite vinovate, acestea riscă cel mult 15 ani de pușcărie.

 

Articole asemănătoare

Back to top button