fbpx

video | O tonă de carne de porc fără acte urma să ajungă pe piețele din nordul țării: Era transportată în condiții antisanitare

O tonă de carne de porc fără acte urma să ajungă pe piețele din nordul țării. Producția în valoare de 80.000 de lei a fost confiscată în trafic de ofițerii Direcției Nord ai Inspectoratului Național de Investigație, în momentul când era transportată spre piețele din Bălți și Florești, în condiții antisanitare, cu mijloace de transport neutilate în acest sens.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, conducătorii auto nu dețineau niciun act de proveniență sau de calitate a cărnii, motivând că este producția proprie.

În aceste cazuri, marfa a fost confiscată și a fost sesizată la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor care urmează să primească o decizie pe fiecare caz în parte.

În acest sens, Poliția recomandă cetățenilor să cumpere produse alimentare perisabile (carne, pește, ouă etc.) numai din locuri amenajate și autorizate care dispun de echipamente (vitrine frigorifice, termometre) și care asigură condițiile igienico-sanitare specifice pentru ca produsele pe care le cumpărați să nu prezinte un pericol pentru sănătatea dumneavoastră.

Articole asemănătoare

Back to top button