fbpx

video | O femeie a decedat în spital, după ce a fost agresată și lăsată inconștientă pe o stradă din Chișinău. Suspectul a fost reținut

O femeie de 28 de ani a fost depistată la sol pe o stradă din capitală. Aceasta a suferit o contuzie cerebrală gravă, în urma ce a fost agresată și lăsată să zacă în agonie pe o stradă din Chișinău. Cazul a avut loc pe 27 iunie, însă femeia a decedat în spital trei luni mai târziu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pe 27 septembrie victima a fost transferată de la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, la spitalul din Căușeni pentru continuarea tratamentului. Din nefericire, peste câteva zile femeia a murit.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar ulterior a fost reținută persoana bănuită de infracțiune. Suspectul se dovedește a fi un băiat de 22 ani. Acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru a fi audiat.

În cele din urmă, tânărul și-a recunoscut vina, declarând că în urma unui conflict iscat între el și victimă, i-a aplicat mai multe lovituri. Femeia căzuse și se lovise în regiunea capului.

Suspectul riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button