fbpx

video | Noul WC din parcul Valea Trandafirilor, deschis doar pentru administrație. Explicația unei „șefe” de la Spații Verzi

Dacă te afli în parcul Valea Trandafirilor, în regiunea terenurilor de joacă construite recent, și simți nevoia să mergi la WC, ai de ales fie să-ți faci treburile în tufișuri, fie să cauți un veceu prin parc, întrucât cel adiacent terenurilor de joacă, inaugurat cu mare fast de curând, ar fi doar pentru administrație. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel puțin un astfel de răspuns i-a oferit paznicul unei femei cu doi copii, unul dintre care avea nevoie urgent să meargă la WC. Micuțul așa și nu a mai ajuns să-și facă treburile, pentru că așa-zisul WC public era încuiat.

Una dintre angajatele Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, care s-a prezentat drept „șefa”, spune că, în prezent, acolo se petrec lucrări, iar când va fi deschis nu se știe. Doamna a manifestat un comportament agresiv față de mama copilul căreia nu a putut să meargă la WC. Angajata s-a arătat deranjată de faptul că i se cere socoteală, dar și că este filmată, de aceea nici nu s-a prezentat.

L-am contactat telefonic pe directorul Asociației de gospodărire a spațiilor verzi, Serghei Carp, însă nu ne-a răspuns pentru a ne oferi explicații pe marginea acestui caz.

Articole asemănătoare

Back to top button