fbpx

video | Năstase, despre poeziile de pe rețelele de socializare: „Există oameni mici cu tribuna mare, care și-au permis să interpreteze”

După ce a publicat pe rețelele de socializare versurile lui Adrian Păunescu, liderul Platformei DA afirmă că mesajele lor nu au fost transmise Maiei Sandu, în contextul evenimentelor politice. Andrei Năstase a declarat, fiind invitat la emisiunea „Puterea a Patra”, că acestea sunt interpretări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, prima poezie, numită „Orație de nuntă”, a fost ștearsă din cauza comentariilor. Cea de-a doua, însă, politicianul a decis să o păstreze pe pagină, dar a șters comentariile urâte și le-a blocat autorii. Potrivit lui, versurile au fost publicate după ce a discutat despre autorul lui cu o familie din diasporă.

„În viața mea am adevărate femei, cărora le-aș dedica. Există oameni mici cu tribuna mare, care și-au permis să interpreteze niște nebunii. (…) Eram cu o familie din diasporă și discutam despre Păunescu, despre țară, despre noi și am avut moment în care am postat această poezie. (…)

Îmi era milă de Păunescu deja. (…) Sunt un permanent și veșnic îndrăgostit. (…) Îmi era deja milă de memoria lui Păunescu. Doamne ferește ce era acolo. L-am șters. (…) Și am pus o poezie a doua zi, tot de Păunescu. Se cheamă Pacientul. (…) Să vedeți ce a mai fost și acolo. (…)”, a mărturisit Năstase.

Versurile au fost publicate de Năstase după ce Maia Sandu l-a desemnat pe Igor Grosu la funcția de premier, contrar insistențelor Platformei DA, care voiau ca liderul formațiunii să devină candidat la această funcție. Atunci, unele voci din spațiul public afirmau că mesajele reprezintă un răspuns la situația din țară și îi sunt dedicate șefei statului.

La rândul său, președinta a punctat căNu lucrurile astea contează. Nu știu cine și ce poezii dedică. Vreau ca forțele sănătoase să știe că au obiective comune”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button