fbpx

video | Momentul în care o tânără este bătută într-un club de noapte din Rezina. Fata și-a pierdut cunoștința

Caz șocant la Rezina, acolo unde o tânără de 29 de ani, originară din Râbnița, a fost bătută de către un bărbat într-un club de noapte. Pe rețelele de socializare au apărut imagini din timpul tragediei, surprinse de camerele de supraveghere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din filmuleț se observă cum tânăra este lovită cu putere, până cade la pământ și își pierde cunoștința. Deși alte două persoane încearcă să-l oprească pe bărbat, el continuă să o lovească cu picioarele.

Potrivit martorilor, suspectul ar fi încercat să hărțuiască victima, aceasta însă l-a respins de câteva ori, apoi i-a dat o palmă peste față, moment în care bărbatul a lovit-o cu capul.

La fața locului au intervenit echipajele de urgență, iar tânăra a fost transportată la spital. Deși a suferit contuzie la nas și la cap, ea a refuzat să fie internată, ba mai mult – ea nu a scris plângere pentru cele întâmplate. Cu toate acestea, cazul este înregistrat la Poliție, iar următoarele acțiuni vor depinde de expertiza medicilor cu privire la gravitatea leziunilor suportate.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Video: luchianiuc.com via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button