fbpx

video | Leo Messi, în lacrimi: „Sunt foarte trist pentru că plec de la clubul pe care îl iubesc într-un moment neaşteptat”

Leo Messi a apărut duminică în fața presei spaniole într-o conferință de presă în care a explicat că nu și-a dorit să plece de la clubul catalana. El a fost extrem de emoționat și a plâns zeci de secunde în șir înainte de a vorbi. Messi a explicat că, după 20 de ani la Barcelona, nu și-a dorit să plece. Starul argentinian a izbucnit de mai multe ori în lacrimi în timpul conferinței de presa organizate chiar de FC Barcelona.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt extrem de trist pentru că trebuie să plec de la clubul pe care îl iubesc. Nu mi se pare real că trebuie să plec. Va fi extrem de dur pentru familia mea, pentru că iubim orașul acesta”, a spus Messi.

„Este cel mai dificil moment din cariera mea. Am trăit momente grele, înfrângeri… Dar a doua zi reveneai la antrenament, aveai şansa revanşei. Aici nu există cale de întoarcere, este ceva final. Acum începe altă poveste. Este un moment foarte dificil. Sunt foarte trist pentru că plec de la clubul pe care îl iubesc într-un moment neaşteptat. Anul trecut voiam să plec, anul acesta nu”, a afirmat Messi, citat de g4media.

Ziariștii catalani l-au aplaudat pe Messi zeci de secunde cât timp acesta nu putea vorbi din cauza emoțiilor.

Messi a mai spus că există discuții atât cu PSG, cât și cu alte cluburi.

Președintele clubului catalan a anunțat vineri că nu-i poate prelungi contractul lui Messi din cauza dificultăților financiare. Presa internațională a scris în ultimele două zile că argentinianul este în discuții avansate cu clubul francez Paris Saint Germain.

Messi și-a petrecut ultimii 20 de ani la Barcelona, care l-a transferat din Argentina când avea 13 ani și avea probleme de creștere.

Articole asemănătoare

Back to top button