fbpx

video | Judecătorii au respins cererea lui Ruslan Codreanu privind refuzul de a-l înregistra la alegeri. „Avem speranța că toți cei 10.454 de oameni își vor face dreptate”

Judecătoria Chișinău a respins cererea lui Ruslan Codreanu prin care atacă în instanță decizia de a nu-l înregistra în cursa electorală. Ex-edilul interimar susține că va ataca decizia la Curtea de Apel Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După pronunțarea hotărârii, Codreanu a declarat presei că este surprins de faptul că cererea i-a fost refuzată după ce și-a argumentat poziția pe 13 pagini. Acesta declară că regretă decizia.

„Am avut o discuție foarte deschisă cu reprezentanții Consiliului Europei. Ei au spus că nu au mai întâmpinat astfel de probleme în alte țări, doar în Moldova. Și ei sunt de acord că toate obstacolele și barierele pe care le are un independent în campania electorală sunt pe alocuri abuzive”, a spus Codreanu.

Fostul primar general interimar susține că, potrivit Codului Electoral, nu a comis încălcări. Așadar, el declară că i-a fost retrasă candidatura ilegal și că va ajunge până la Curtea de Apel.

„Noi vom merge mai departe și până la Curtea de Apel în speranță că toți cei 10.454 de oameni își vor face dreptate”, a concis Codreanu.

Articole asemănătoare

Back to top button