fbpx

video | „Îți scot ochii”. Un tânăr a înjurat polițiștii și a sărit la bătaie. Riscă dosar penal pentru huliganism

Seara tensionată pentru inspectorii de patrulare ai Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP). Intervenția acestora a fost solicitată, pentru a calma spiritele într-un conflict iscat în capitală între mai mulți tineri. Din nefericire, aceștia nu s-au conformat, iar unul din ei a manifestat un comportament agresiv față de oamenii legii, înjurându-i și sărindu-le la bătaie. Incidentul s-a petrecut în seara de duminică, 28 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, ofițerii se aflau în timpul orelor de serviciu, documentând o încălcare în trafic la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Tighina. În acel moment, intervenția acestora a fost solicitată de către o persoană, care a comunicat despre producerea unui conflict pe stradă între mai mulți tineri.

Angajații INSP s-au apropiat de tinerii scandalagii, dar aceștia nu s-au conformat solicitărilor polițiștilor. Mai mult, unul dintre aceștia – un tânăr de 21 ani a sărit la bătăie și a înjurat polițiștii, amenințându-i că „le va scoate ochii”. Acesta s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În final, agresorul a fost imobilizat, fiindu-i aplicate cătușele. Ulterior, tânărul de 21 ani a fost condus la Inspectoratul de Poliție Centru, pentru a fi documentat. Pe numele acestuia a fost pornit un dosar penal pentru huliganism.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button