fbpx

video | Înrolați să apere Patria sau să smulgă iarba? Mai mulți ostași, puși să curețe teritoriul din preajma complexului „Eternitate”

Mai mulți ostași au fost surprinși ieri în timp ce smulgeau iarba de pe teritoriul din preajma Complexului Memorial „Eternitate”. Imagini cu aceștia muncind au fost plasate pe internet, devenind la scurt timp virale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Autorul materialului video se arată indignat de faptul că ostașii, deși au fost înrolați în armată pentru a învăța să apere țara, aceștia sunt puși să facă munci care nu țin de competența lor.

„Te duci la armată să aperi Patria, dar ministrul lui Igor Dodon te abordează ca pe un sclav și-n cel mai abuziv și absurd mod impune carabinerii la munci inumane. Fără niciun fel de inventar de grădinărit, smulg iarba dintre pavaje pentru a pregăti locul ca Dodon și ai lui să celebreze o sărbătoare inventată tot de ei”, a scris autorul videoului într-o postare pe Facebook.

Deranjat de acest fapt s-a arătat și fostul ministru al Apărării, Eugen Sturza. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că: „Băieții noștri au venit în armată să învețe arta milităriei și nu pentru a fi sclavii ambițiilor autoritare ale miniștrilor și președinților socialiști proruși”.

Serviciul de presă al Minsiterului Apărării a spus că va veni pe parcursul zilei cu o reacție pe acest caz.

Amintim că, pe 24 august, la Complexul Memorial „Eternitate” de pe strada Ismail, vor avea loc mai multe manifestații anunțate de șeful statului, Igor Dodon, cu ocazia „aniversării a 75-a a eliberării Moldovei de fascism”.

Articole asemănătoare

Back to top button