fbpx

video | Individul care a tamponat patru polițiști la Bălți, plasat în arest preventiv. Noi informații despre starea ofițerului internat

Pe faptul accidentului care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Bălți a fost pornită o cauză penală. Șoferul care a tamponat patru polițiști este plasat în arest preventiv pentru 72 de ore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta este bănuit de încălcarea regulilor de securitate a circulației de către o persoană care conducea mijlocul de transport în stare de ebrietate. În același timp, oamenii legii anunță că starea ofițerului care era internat în secția de terapie intensivă s-a ameliorat.

Polițistul a fost transferat în secția traumatologie și primește în continuare îngrijiri medicale. Ceilalți trei oameni ai legii au primit tratament și au fost externați, dar vor continua tratamentul la domiciliu.

Amintim că, patru polițiști au fost răniți în urma unui grav accident rutier produs la Bălți în noaptea de sâmbătă spre duminică. După miezul nopții, unul dintre ofițeri a fost strivit de un automobil în timp ce documenta un șofer în stare de ebrietate la volan.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button