fbpx

video | Încălcări grosolane la Orhei: A lovit mașina Poliției, după care n-a cedat trecerea unui copil chiar în fața polițiștilor!

Polițiștii din Orhei, deplasându-se cu automobilul de serviciu pe strada 31 August din oraș, au oprit la o trecere de pietoni pentru a ceda trecerea unui copil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După staționare, mașina de serviciu a fost tamponată din spate de către un VAZ 2109, care a fost la un pas de a lovi copilul și care după impactul cu mașina polițiștilor a accelerat părăsind locul accidentului rutier, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au găsit automobilul abandonat în extravilanul municipiul Orhei.

Șoferul a fost localizat și escortat la Inspectoratul de Poliție Orhei. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, originar din Orhei. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta nu consumase alcool.

Automobilul a fost ridicat și dus la parcarea specială.

Șoferul riscă să rămână fără permis după ce a provocat accidentul rutier, a părăsit locul, a încălcat regulile de circulaţie rutieră cu deteriorarea bunurilor materiale și pentru neacordarea de prioritate a pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier.

Articole asemănătoare

Back to top button