fbpx

video | Încă un „havuz” inaugurat? O fântănă de canalizare a inundat strada 31 August 1989

O fântână de canalizare avariată a inundat o porțiune a străzii 31 August 1989 din capitală. Un filmuleț de la fața locului au fost publicat pe rețelele de socializare de un internaut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai în glumă, mai în serios, autorul videoului a spus că nu doar la intrarea în parcul Valea Trandafirilor a fost inaugurat un havuz. Acesta a mai menționat că scurgerile care au loc în capitală aduc mai multe pierderi de ordin economic.

„Nu doar la Valea Trandafirilor s-a deschis havuz. Sute de scurgeri în fiecare zi, mii de lei pierduți, iar la Apă-Canal se cumpără mobila de mii de euro”, a scris internautul.

În același timp, un martor susține că a trecut pe lângă locul incidentului încă la 08:00, iar după câteva ore problema nu a fost rezolvată și mai există scurgeri, iar altul a oferit niște detalii care i-ar fi cunoscute despre incident, menționând că se lucrează manual la demontarea unei porțiuni de țeavă înundată.

Informația despre avariere este confirmată de datele plasate pe site-ul „Apă-Canal Chișinău”, unde este menționată defecțiunea unei fântâni de canalizare de la intersecția străzilor 31 August 1989 și Ion Vasileco.

Articole asemănătoare

Back to top button