fbpx

video | Impuse să consume droguri și „plătite” doar cu hrană. O adolescentă și o tânără, constrânse să să presteze servicii sexuale

Oamenii legii au reținut două persoane originare din raionul Ștefan Vodă și Ialoveni, suspectate de trafic de copii și persoane în scop de exploatare sexuală comercială. Pe parcursul anului 2020, suspecții ar fi identificat două tinere de 15 și 22 de ani, pe care le-ar fi impus să se prostitueze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victimele sunt din familii nevoiașe. Prin diverse metode de constrângere, acestea ar fi fost obligate să deservească până la opt clienți zilnic.

Unul dintre suspecți are 42 de ani și antecedente penale. Acesta și concubina sa de 24 de ani locuiau împreună într-un apartament închiriat din municipiul Chișinău. Prestând servicii ilegale de taximetrie, individul ar identificat victimele, determinându-le să se mute la el și suspectă.

Ajunse în apartament, fetele ar fi fost deposedate de telefoane, fiind obligate să presteze servicii sexuale atât în locuință, cât și pe strada Calea Moșilor din municipiul Chișinău, fiind supravegheate permanent.

Periodic, tinerele erau impuse să consume droguri, iar ulterior obligate să întrețină relații cu clienți identificați prin intermediul unei pagini web cu anunțuri online. Plata încasată de la fiecare client constituia între 500 și 800 de lei. Banii ar fi fost acumulați de suspecți, fără a le plăti tinerilor. Acestea erau doar hrănite.

Ca urmare a investigațiilor, persoanele suspecte au fost reținute pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsite vinovate, ele riscă până al 20 de ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button