fbpx

video | Împușcături în plină noapte la Ciocana. Arma ar fi fost deținută ilegal

Panică pentru locuitorii din sectorul Ciocana al capitalei. În plină noapte s-au auzit împușcături. Incidentul s-a petrecut pe 11 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Direcției de Poliție (DP) al municipiului Chișinău, apelul la 112 a fost efectuat de un tânăr la ora 4:30, ce a comunicat cele observate.

Astfel, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă (BPRO), grupa operativă a Inspectoratului de Poliție (IP) Ciocana, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Tânărul ce a sesizat forțele de ordine a comunicat Poliției informația precum în timp ce se deplasa cu prietena sa pe stradă, doi indivizi fiind în stare de ebrietate au început a striga cuvinte necenzurate în adresa lor, iar ulterior între tânăr și cei doi s-a iscat un conflict.

Unul din suspecți a scos arma și a efectuat împușcături: una în plan vertical și una în direcția victimei, după care cei doi atacatori au fugit de la fața locului. Tot momentul a fost surprins de camere de supraveghere.

Suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia sau dovedit a fi doi bărbați din Chișinău cu vârstele de 31 și 33 de ani. Ambii au antecedente penale.

Aceștia și-au recunoscut vina și au predat arma din care au fost efectiate împușcăturile. Arma era deținută ilegal.

Potrivit legislației în vigoare, bărbații riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button