fbpx

video | Igor Dodon a felicitat PAS cu victoria la anticipate: „Vom urmări cu atenție să își îndeplinească promisiunile”

Igor Dodon a felicitat Partidul Acțiune și Solidaritate cu victoria la alegerile parlamentare anticipate. Fostul președinte al Republicii Moldova susține că partidul său va urmări cu atenție ca PAS să își îndeplinească promisiunile, dat fiind faptul că așteptările cetățenilor sunt mari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aceasta este democrația. Noi percepem acest rezultat ca o normă firească a democrației. Oamenii și-au dorit schimbarea. Vreau să îi felicit pe cei de la PAS și pe Maia Sandu. Cetățenii care au votat au foarte mari așteptări. Noi vom fi în opoziție.

Este necesar repede să ne apucăm de lucru. Stimați oponenți politici și viitori colegi de parlament, vă îndemnăm foarte rapid să fie numit guvernul”, a spus Dodon.

Igor Dodon a declarat că, deocamdată, nu s-a decis dacă socialiștii și comuniștii vor constitui una sau două fracțiuni în parlament și nici dacă aceștia vor contesta rezultatele alegerilor.

Amintim că, pe 11 iulie 2021, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri parlamentare anticipate. În cadrul scrutinului, BECS a obținut un scor de 27,22% dintre voturi și poate miza pe 32 de fotolii de parlamentari.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button