fbpx

video | „Hai să verificăm dacă am dreptate, ce spui?”. Ex-deputatul Chiril Lucinschi, scrisoare adresată lui Elon Musk

Chril Lucinschi, ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova, i-a adresat o scrisoare publică CEO-ului Space X, Elon Musk. Acesta îi propune inginerului să lanseze în Republica Moldova un proiect de pregătire a profesioniștilor pentru transportarea oamenilor pe alte planete.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mesajul public este disponibil pe Youtube, alături de un filmuleț ce prezintă fotografii din copilăria lui Chiril Lucinschi. Inițial, ex-deputatul apare în brațele soțului Valentinei Tereșkova, prima femeie care a zburat în cosmos. În altă fotografie, apare al doilea președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, alături de cosmonautul și primul om ce a călătorit în spațiu, Iurii Gagarin.

„Știu că acest mesaj sună ciudat, dar dacă stai să te gândești, întreaga națiune a moldovenilor îți propune să lansezi un program educațional global pentru antrenamentul personalului personalului profesionist pe teritoriul țării noastre. Pentru a implementa acest proiect, este necesară crearea unui nou ecosistem într-o țară selectată separat – cum ar fi în Moldova.

Aici am putea aduce ș iantrena cei mai talentați și înțelepți oameni din întreaga lume, care ulterior, bazându-se pe experiența de sute de ani a umanității, vor dezvolta un prototip al celui mai eficient model de management al unui nou sistem social, eficiența căruia am putea-o testa în țara noastră”, a spus Lucinschi în videoclip.

Acesta îi mai solicită antreprenorului să îi ofere răspuns public la această scrisoare.

Space X este în curs de elaborare de rachete Starship ce urmează să efectueze zboruri pe Lună și pe Marte. La începutul anului, Elon Musk a declarat că plănuiește să construiască pe Marte un oraș cu o populație de un milion de oameni. Acest lucru ar urma să fie realizat, conform estimărilor sale, în decursul a 30 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button